• fotokleinestrand
  • fotostrand
  • fotouitzicht
  • mozaiekenpaphosslide
  • zeeayianapaslide

Nederlandse Vereniging Cyprus

De Nederlandse Vereniging Cyprus (NVC) organiseert gezellige borrels en Nederlandse feestjes op Cyprus. Het is een vereniging voor en door Nederlanders. Ideaal om andere Nederlanders te ontmoeten op Cyprus en ervaringen uit te wisselen.

Het doel van de NVC is het onderlinge contact te stimuleren van op Cyprus verblijvende Nederlanders. Daarnaast dient de vereniging als steunpunt voor contacten met de Nederlandse Ambassade, Nederlandse consulaten en verschillende Cypriotische instanties. Middels contactavonden en het vieren van de traditionele Nederlandse feestjes, zoals Sinterklaas en Koninginnedag, kunt u contacten opbouwen die zowel privé als zakelijk belangrijk voor u kunnen worden.

Naast de NVC is er ook nog de Dutch Business Club (DBC), een Nederlandse bedrijvenvereniging, waardoor netwerkgelegenheden worden georganiseerd voor Nederlandse bedrijven die handelsrelaties hebben op Cyprus. Zeer handig voor het vergroten van uw zakelijke netwerk, maar ook het uitwisselen van ervaringen over het zakendoen op Cyprus en andere landen.

Klik op onderstaande logo's voor meer informatie over de Nederlandse Vereniging Cyprus en de Dutch Business Club.

NVC DBLC