• fotokleinestrand
  • fotostrand
  • fotouitzicht
  • mozaiekenpaphosslide
  • zeeayianapaslide

Hoe kom je op Cyprus

U kunt op drie manieren naar Cyprus komen: per vliegtuig, per boot en per auto. Uiteraard is het vanuit Nederland het handigst om met het vliegtuig naar Cyprus te komen.

Hieronder vindt u handige informatie voor verhuizen naar Cyprus. Verder zijn de voordelen en eventuele nadelen per vervoersmiddel naar Cyprus beschreven.

 

Verhuizen naar Cyprus

Binnen de EU is er een vrij verkeer van goederen, kapitaal en personen. Sinds toetreding tot de EU in 2004, is het een stuk gemakkelijker om te verhuizen naar Cyprus. Als Nederlander kunt u wonen en werken op Cyprus zonder aanvragen van werkvergunning of visum.

Lees meer...

Boot naar Cyprus

Auto en boot vanaf Rhodos

Ook is het mogelijk om met uw eigen auto naar Cyprus te komen. Dit is echter wel een zeer lange reis.

Lees meer...

Auto huren op Cyprus

Er zijn vele autoverhuurbedrijven op Cyprus met verscheidene ophaalpunten in de meeste plaatsen. Voor de beste service adviseren wij een erkend autoverhuurbedrijf. De volgende bedrijven hebben vestigingen op Cyprus.

 

Lees meer...

Vliegen naar Cyprus

Luchthavens Larnaca en Paphos

De makkelijkste en snelste manier om op Cyprus te komen is via de internationale luchthavens van Larnaca en Paphos. In slechts 4-5 uur vliegen kunt u al op Cyprus zijn. Bovendien wordt vliegen tegenwoordig steeds goedkoper, zeker als er vroeg geboekt wordt.

Lees meer...