• fotokleinestrand
  • fotostrand
  • fotouitzicht
  • mozaiekenpaphosslide
  • zeeayianapaslide

Vakantiewoningen op Cyprus

Cyprus is uitermate geschikt om uw vakantie te vieren door onder andere het prachtige klimaat. Uiteraard kunt u op Cyprus eenvoudig een vakantiewoning huren. Ook kopen steeds meer Nederlanders een vakantiewoning op Cyprus.

Tweede huis op Cyprus


Zoekt u een tweede huis op Cyprus? Zie woningaanbod voor ons online aanbod van huur- en koopwoningen op Cyprus. Mocht uw gewenste woning hier niet tussen staan, neem alstublieft contact met ons op. Wij zullen onze uiterste best doen om de meest geschikte woning voor u te vinden.

Lees meer...

Kopen vakantiewoningen

Cyprus is zeer geschikt voor het bezitten van een tweede huis of een vakantiewoning. Een tweede huis op Cyprus is bijvoorbeeld ideaal voor de vakanties, en als tijdelijke of permanente woning om te pensioneren. Een vakantiewoning kan ook zeer geschikt zijn als belegging om te verhuren aan toeristen.

Lees meer...

Huren vakantiewoningen

Hoewel het over het algemeen minder voorkomt, is het mogelijk om permanent of voor een langere periode een vakantiewoning of een tweede huis op Cyprus te huren. Dit is zeker geschikt als u van plan bent voor een relatief kortere tijd op Cyprus te wonen.

Lees meer...