• fotokleinestrand
  • fotostrand
  • fotouitzicht
  • mozaiekenpaphosslide
  • zeeayianapaslide

Huren vakantiewoningen

Hoewel het over het algemeen minder voorkomt, is het mogelijk om permanent of voor een langere periode een vakantiewoning of een tweede huis op Cyprus te huren. Dit is zeker geschikt als u van plan bent voor een relatief kortere tijd op Cyprus te wonen.

Voordeel hierbij is dat u in veel mindere mate hoeft uit te kijken voor de mogelijke valkuilen die koopwoningen met zich mee brengen.
Nadeel hierbij is dat u niet in een eigen huis woont. Daarbij komt dat na verloop van een huurovereenkomst een nieuwe overeenkomst gesloten moet worden. Bovendien profiteert u niet mee van een mogelijke waardestijging van het huis.

Populaire locaties voor vakantiewoningen gericht op zon, zee en strand is het Famagusta district (Ayia Napa, Protaras, Paralimni) vanwege de mooiste stranden van Cyprus. Voor mensen die ook geïnteresseerd zijn in culturele uitstapjes, mooie golf resorts en het Troodos gebergte is het Paphos district (Paphos, Polis, Yeroskipos) meer geschikt voor een tweede huis op Cyprus.

Zie het woningaanbod om de meest geschikte woning voor u te vinden.

Voor het huren van vakantiewoningen voor een korte (vakantie) periode wil ik u graag doorverwijzen naar de links rechts op deze pagina.